« 27 juni a.s. Wijkavond de Heiakker met als thema 'Het nieuwe wijkcentrum'»

Gepubliceerd op 13-06-2023

Een wijkcentrum is nodig als het kloppend hart voor een wijk als de Heiakker. Waar we samenleven, samen lachen en samen delen. Het huidige bestuur en de vrijwilligers van Stichting Wijkcentrum de Heiakker dragen na 10 jaar het stokje over. Op de wijkavond op dinsdag 27 juni zijn alle inwoners van de Heiakker uitgenodigd, om samen na te denken over de toekomst. Want zonder jullie, geen levendig wijkcentrum. Het onmisbare fundament van onze wijk.


Kleine terugblik

Sinds 12 maart 1988 wordt ‘de Kubus’ gebruikt als sporthal en wijkcentrum. Door omstandigheden en een veranderende wijksamenstelling, zijn de activiteiten in het wijkcentrum de afgelopen jaren helaas sterk afgenomen. Heel erg jammer natuurlijk.

Wijk- en buurthuizen spelen een hele belangrijke, zelfs cruciale, rol in onze samenleving. Ze dragen namelijk bij aan het leefbaar houden van een dorp of buurt. Het is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten. Een plek waar je samen activiteiten kunt ondernemen. Maar ook een plek waar je een luisterend oor kunt vinden.

Het stokje na 10 jaar overdragen

Al die jaren hebben het bestuur en vrijwilligers van Stichting Wijkcentrum de Heiakker hun best gedaan om het wijkcentrum draaiende te houden. Het huidige bestuur en vrijwilligers hebben na 10 jaar aan het roer te staan, nu besloten dat het tijd is om het stokje over te dragen.

Het einde van het Wijkcentrum? Wij hopen zeker van niet!

We zoeken inwoners van de Heiakker die leuke of goede ideeën hebben. Die de drijvende kracht achter de wijk en het wijkcentrum willen zijn. Maar ook mensen die het leuk vinden om bestuurlijke zaken te regelen of bepaalde klusjes in het wijkcentrum uit te voeren.

Kunnen doen wat je leuk vindt en waar je plezier in hebt. Of het nu een kleine of grotere bijdrage is, elk steentje draagt bij aan de nieuwe opbouw van ons Wijkcentrum!

Daarom nodigen we jullie graag uit, als inwoners van onze wijk Heiakker, om samen van gedachten te wisselen over de toekomst van onze wijk. Maar ook over de toekomst van ons wijkcentrum, als centrale ontmoetingsplek.

Het Wijkcentrum is ook van jou!

Deze wijkavond wordt gehouden in het Wijkcentrum, Meent 3, op dinsdag 27 juni 2023 van 19.30 uur tot 21.30 uur. De deuren zijn open vanaf 19.00 uur. Na afloop wordt er gezorgd voor een gratis drankje en hapje om deze avond gezellig af te sluiten.

Kom alleen, of samen met je partner of buren. En laat je stem horen. Wij luisteren naar de mogelijkheden, ook voor jouw ideeën. Jezelf aanmelden voor deze avond is niet nodig.

Graag tot dan!

Wijkraad Heiakker

Werkgroep Heiakker

Flyer-wijkavond-1686648007.jpg