Werkgroep Heiakker

Een aantal bewoners van de Heiakker hebben in 2022 Werkgroep de Heiakker opgericht. Met als belangrijkste doel: nog meer leven in de brouwerij.


Initiatief nemen en organiseren!

Werkgroep Heiakker bestaat uit een aantal enthousiaste bewoners van de Heiakker die het leuk vinden om meer leven in de brouwerij te brengen in de wijk. Burendag 2022 was een goede start voor dit initiatief. Graag brengt men alle activiteiten in de wijk samen. Door het bundelen van krachten hoopt men activiteiten te realiseren waar iedereen uit de wijk aan mee kan doen.

Hulp aan anderen

De werkgroep helpt ook graag anderen om nieuwe dingen te organiseren. Dat kunnen zowel eenmalige als terugkerende initiatieven zijn.

Contact opnemen en meer informatie

Voor meer informatie, om je op te geven als vrijwilliger of om ideeën uit te wisselen, kun je contact opnemen met/via:

Voorbeelden

Er zijn al allerlei activiteiten met succes georganiseerd. Bijvoorbeeld: Kerst in de Heiakker, Bordspellen avond, Open Inloop en Halloween. Daarvan lijken de Open Inloop en de Bordspellenavond een vaste plek op de agenda te hebben gekregen.

Wekelijkse Open inloopochtend

Elke dinsdagochtend is er van 9.30 tot 12 uur een vrije inloopochtend. Iedereen is vrij om te komen en een kopje koffie of thee te drinken, te kletsen, puzzelen, kaarten, handwerken, krantje te lezen enz. 

Bordspellenavonden

Er worden regelmatig op dinsdag bordspelavonden georganiseerd. De avonden zijn van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur. Het wijkcentrum is dan vanaf 19.30 uur open zijn zodat iedereen om 20.00 uur ook echt kan beginnen met een spel. Deze spellenavond is geschikt voor iedereen van 16 jaar en ouder. Deelname is gratis en de spellen zullen indien gewenst ook uitgelegd worden. Er is een ruime collectie spellen aanwezig om te spelen. Uiteraard mogen ook eigen spellen meegenomen worden. Hou voor de datum de nieuwsberichten in de gaten.

Maandagavond - rikavond

Gezellig avondje rikken? Dat kan op maandagavond van 20.00 tot 22.30 uur. In alle maanden waar een 'r' in zit. Deelname is gratis. Je kunt gewoon binnenlopen, maar meer informatie vragen en/of aanmelden, kan ook. Dat doe je bij Toon Bardoel: tel. 06 2142 7313 | e-mail bardoelajl@gmail.com

Haak en Breicafé

Elke 2e en 4e donderdag van de maand kun je aansluiten bij het Haak en Breicafé in Wijkcentrum de Heiakker. Je kunt komen haken en breien, maar andere creatieve hobby's mogen natuurlijk ook aansluiten! De kosten bedragen € 2,50 per persoon, maar dat is dan wel weer inclusief koffie of thee. Aanmelden? Dat is niet nodig! Gewoon komen en lekker meedoen...


Ledenwerving WGH 2.png