« 28 oktober 2023 - Halloween in de Heiakker»

Gepubliceerd op 13-09-2023

Na het succes van vorig jaar, wordt er ook dit jaar weer een Halloweentocht door de wijk georganiseerd. En... dit jaar zijn er maar liefst twee griezeltochten!


In 2023 twee griezeltochten!

Halloween in de Heiakker is een gratis evenement voor groot en klein. Dit jaar zijn er maar liefst twee griezeltochten! Eentje voor de Grote Griezelaars en de Bange Spookjes. Deelnemeners beginnen individueel bij het startpunt en volgen dan de pijlen. Onderweg zijn er griezelfiguren, aankleding en trick or treat. Mensen die aan de route wonen hebben een trick or treat-flyer ontvangen en kunnen deze bij hun deur hangen als zij ook een snoepje aanbieden tijdens de tocht. Verder is hen gevraagd om hun huis leuk aan te kleden. 

Bange spookjes: vanaf 18.30 uur

De Bange Spookjes is een Halloweenspelletjestocht en vindt plaats op zaterdag 28 oktober. De deelname is gratis.  Het duurt van 18.30 tot 19.30 uur en start op de Kleine Vos. Na afloop van de tocht is er ranja, koffie en thee in het wijkcentrum. Zie onderstaande route.

Halloween in de Heiakker 01.jpg

Grote Griezelaars: vanaf 19.30 uur

De Grote Griezelaars kunnen voor de griezeltocht terecht bij Wijkcentrum de Heiakker tussen 19.30 tot 22.30 uur. Daar is het startpunt. Zie onderstaande route.

Halloween in de Heiakker 02.jpg

Wie wil er helpen?

Om dit leuke evenement ook dit jaar weer tot een succes te maken zijn we op zoek naar mensen die graag mee willen helpen. Hoe meer mensen, hoe gezelliger en griezeliger het wordt!

Wil je helpen? Mail naar werkgroepheiakker@gmail.com 

Halloween-in-de-Heiakker-1694591185.jpg